Apie banką

„Swedbank“ – vienas pirmaujančių komercinių bankų mūsų šalyje. Mes teikiame visas bankines paslaugas daugeliui privačių asmenų ir įmonių. Santykius su klientais grindžiame ilgalaikiu pasitikėjimu, suteikiant jiems finansiniams klausimams spręsti reikalingų priemonių ir žinių, kartu siūlant paprastus ir aiškius finansinius sprendimus. Savo veikla siekiame skatinti stiprią ir tvarią daugelio gyventojų bei įmonių finansinę padėtį. Puoselėdami ilgalaikius santykius su klientais, nuolat rūpinamės savo paslaugų kokybe ir aptarnavimu – klausiame ir klausome savo klientų. Tikime, kad mūsų siūlomi patarimai ir sprendimai padeda įgyvendinti mūsų viziją – sudaryti galimybes gyventojams, įmonėms ir visuomenei augti. Mūsų vertybės – paprastumas, atvirumas ir rūpestingumas.

2015 m. pabaigoje „Swedbank“ Baltijos šalyse veikė 144 „Swedbank“ padaliniai, aptarnaujantys 309 000 verslo ir 3,2 mln. privačių klientų, kurių 3,1 mln. naudojasi elektronine bankininkyste.

„Swedbank“ Lietuvoje veikia kartu su antrinėmis įmonėmis: „Swedbank lizingas“, UAB, „Swedbank valda“, UAB.

Indėliai

Pagal savo poreikius ir lūkesčius galite pasirinkti jums tinkamiausią būdą taupyti ir investuoti pinigus. Tik nelaikykite sukauptų pinigų spintose ar kojinėse – tegul pinigai „dirba“. Kokius taupymo būdus rinktis, priklauso nuo jūsų poreikių ir kaupimo laikotarpio.

Visi indėliai iki 100 000 eurų ir ekvivalentu užsienio valiuta yra apdrausti VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ LR indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatyme nustatytomis sąlygomis.

Detali informacija apie indėlių draudimo sąlygas ir atvejus, kai indėliai nėra draudžiami ir kai yra taikomi indėlių draudimo išmokų mokėjimo apribojimai, pateikiama VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ interneto svetainėje www.iidraudimas.lt.

Galite pasirinkti, kad indėlio terminui pasibaigus sutartis būtų automatiškai pratęsiama. Indėlių palūkanų norma priklauso nuo pasirinkto termino.

Taupomasis indėlis

Didesniam pirkiniui ar piniginiam rezervui sukaupti. Indėlio sumą galite didinti periodiškai arba kai turite laisvų lėšų.
Prireikus, kas 3 mėnesius galite atsiimti iki 50 proc. indėlio sumos ir neprarasti palūkanų (indėlio sąskaitoje turi likti minimali indėlio suma). Palūkanos išmokamos sutarčiai pasibaigus.

Terminuotas e. indėlis

Sukauptam piniginiam rezervui išlaikyti. Pasirašę 1 mėn. ar ilgesnį indėlio sutartį eurais ar JAV doleriais interneto banke – gausite 0.05 proc. daugiau metinių palūkanų, nei sudarę terminuotojo indėlio sutartį banko padalinyje. Palūkanos išmokamos sutarčiai pasibaigus.

Terminuotas periodinis indėlis

Sukauptam piniginiam rezervui išlaikyti, atsiimant uždirbtas palūkanas kas mėnesį. Palūkanos už indėlį mokamos kas mėnesį į jūsų pasirinktą banko sąskaitą.