Apie banką

Esame daugiau nei vieta, kur skaičiuojami pinigai, ne tik kortelė Jūsų piniginėje ar bankomatas kaimynystėje. Norime padėti Jums siekti aukščiausių rezultatų, todėl stengiamės Jums būti daugiau nei įprastas bankas.

Kiekvieną dieną darome tai, kas leistų Jums įgyvendinti net pačius ambicingiausius tikslus. Teikiame įvairių sričių profesionalų ir ekspertų patarimus bei norime Jums užtikrinti geriausią aptarnavimą. Ir tai – tik dalis to, kuo mes galime prisidėti prie Jūsų sėkmės ir siekių įgyvendinimo.

Asmeninių finansų konsultacijos

Padėsime Jums tiksliai suprasti Jūsų finansinę padėtį ir poreikius
Įvertinsime, kokiomis priemonėmis galėtumėte pasiekti tikslus
Sukursime asmeninį finansų planą, kuris kiekvieną dieną padės siekti užsibrėžto tikslo

Jauno verslo konsultacijos

Padėsime išgryninti Jūsų verslo išskirtinumą
Kartu įvertinsime, kokią problemą išsprendžia Jūsų siūloma paslauga ar produktas
Patarsime, kaip atrasti potencialius Jūsų būsimo ar jau kuriamo verslo klientus
Konsultuosime verslo valdymo ir administravimo klausimais, padėsime įsigilinti į verslo procesus ir modelius

Didelių įmonių konsultacijos 

Pasiūlysime trumpalaikius arba ilgalaikius finansavimo sprendimus
Teiksime apyvartinio kapitalo ir likvidumo valdymo paslaugas
Konsultuosime gamybos modernizacijos, verslo plėtros, įvairiais kitais finansiniais klausimais

Indėliai

Indėlis — tai banke padėta pinigų suma, kurią bankas įsipareigoja grąžinti ir už kurią moka palūkanas. Ši taupymo priemonė ypač tinkama tiems žmonėms, kurie nori beveik nerizikuodami atidėti šiek tiek pinigų nenumatytiems gyvenimo atvejams, didesniems pirkiniams, atostogoms ar kitoms reikmėms.

Atvykite į konsultaciją, ir mes patarsime, kaip galite sukaupti pinigų savo tikslams pasiekti.

Terminuotas indėlis

Pasirinktam laikotarpiui bankui perdavę norimą pinigų sumą, už ją gausite nustatyto dydžio palūkanas. Jos gali būti Jums mokamos ar pridedamos prie indėlio kiekvieną mėnesį arba indėlio terminui pasibaigus.

Kaupiamasis indėlis

Kaupiamasis indėlis — tai toks pinigų kaupimo būdas, kai galite bet kada papildyti indėlio sąskaitą ir prireikus, nenutraukdami indėlio sutarties, dalį indėlio lėšų pasiimti.

Indėlis juodai dienai

Terminuotasis indėlis juodai dienai ypatingas tuo, kad, įvykus šio indėlio sutartyje nurodytam įvykiui, galite ją nutraukti prieš nustatytą terminą ir pasiimti ne tik indėlį, bet ir iki sutarties nutraukimo dienos sukauptas palūkanas.

Rekomenduojame prieš sudarant bet kokią finansinių paslaugų sutartį atidžiai išnagrinėti paslaugų teikimo sąlygas ir, jei reikia, pasikonsultuoti su banko darbuotojais.

Čia pateikiama informacija yra reklaminio pobūdžio. Ji negali būti interpretuojama kaip rekomendacija, nurodymas ar kvietimas naudotis pristatomomis taupymo ir investavimo paslaugomis ir negali būti jokio vėliau sudaryto sandorio pagrindas ar dalis. Jūs esate atsakingi už savo sprendimus, todėl, prieš juos priimdami, turėtumėte susipažinti su išsamia informacija apie pasirinktas paslaugas ar produktus ir su jais susijusia rizika.

Daugiau informacijos apie SEB banko teikiamas taupymo ir investavimo paslaugas ir rizikos veiksnius galite teirautis paskambinę visą parą veikiančiu telefonu 1528 arba atvykę į pageidaujamą SEB banko skyrių.